Per Nando

29/01/2021

PRIMERS AVISOS PER VENT. I ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Temperatura actual Avamet

Bon dia, de nou nit càlida amb temperatures que a estes hores encara estan per damunt dels 20°C,a penes nuvolositat,només alguns núvols al nord sense massa importància . Hui de nou serà un dia assolellat i amb temperatures que deixaran registres per damunt dels 25 °C de forma generalitzada. Ja de cara a últimes hores el vent començara a bufar de manera moderada.

CAP DE SETMANA DE VENT MOLT FORT A CAUSA DE LA BORRASCA JUSTINE

Primers avisos activats pel fort vent que bufarà demà i que s’allargarà durant tot el cap de setmana. Nivell taronja per vent de més de 90 km/h el dissabte.

Tan demà, com diumenge i dilluns el vent serà l’autèntic protagonista, un vent que bufarà fort a les 3 províncies amb ràfegues superiors als 100km/h , per tant caldrà extremar les precaucions i anar veient els diferents avisos d’Aemet. La nuvolositat serà abundant dissabte i diumenge, però no esperem pluges cap dels dies, les temperatures baixaran de manera moderada, però continuaran suaus per l’època.

Sembla que dimarts encalmara el vent i el sol serà l’autèntic protagonista de nou. Temperatures de nou agradables amb màximes que podran superar els 20 °C.

CANVI DE TENDÈNCIA ❄❄❄??⛈⛈⛈⛈

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Els 2 grans models veuen un canvi de tendència important que podrà portar canvis a les nostres terres la pròxima setmana, de moment s’està coguen un episodi de fred, pluja i neu a bona part de la península que faltarà veure com afecta el territori Valencià. Sembla que l’anticicló vol enfilar cap amunt i això em fa pensar que l’hivern tornarà amb molta força les pròximes setmanes. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando