Per Nando

29/01/2021

ELS CANVIS IMPORTANTS PER A LA PRÒXIMA SETMANA VAN AGAFANT COLOR❄❄❄???⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Temperatura màxima Font Avamet.

Bona nit, primer que res hui de nou hem patit un dia que més bé pareix del mes de Maig que de Gener. Hui de nou màximes de quasi 30 °C com Alacant o Crevillent, però els 28 °C de nou han estat generalitzats.

DEMÀ CANVI D’ORATGE

Avisos Aemet.

Demà l’autèntic protagonista serà el vent que ens acompanyarà tot el cap de setmana i el pròxim dilluns. Un vent que bufarà fort a tot el territori Valencià, ràfegues superiors als 90 km/h a tot l’interior i més de 70 km a tota la zona més litoral. La nuvolositat serà més abundant com més a l’interior sense descartar alguna gota sense massa importància. Les temperatures patiran una baixada important d’uns 8 °C.

CAP A FINALS DE LA PRÒXIMA SETMANA ELS CANVIS SERAN MÉS IMPORTANTS ?❄?⛈❄?⛈

La pròxima setmana el sol i les temperatures agradables seran els protagonistes fins al dijous/divendres que tot pot canviar.

MODEL PARAL·LELA GFS

MODEL EUROPEU

Tot pareix indicar que va confirmant-se un canvi de tendència, sembla que el pas de les potents borrasques pel centre i nord d’Europa es vol trencar possibilitant que es formen altes pressions per aquelles zones i això farà descendir l’aire fred cap a les nostres latituds i afavorint la formació de borrasques a la península Ibèrica. Caldrà seguir-ho de ben a prop per anar veient per on passen aquestes borrasques perquè tot açò determinarà com ens afectarà al nostre territori. Però com fa dies vaig dient la tendència es fica força interessant ??❄?⛈❄?⛈❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando