Per Nando

28/01/2021

PREVISIÓ JUSTINE AMB VENT I TENDÈNCIA FEBRER AMB FRED,NEU I PLUJA ???❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit.
Temperatura actual Avamet

Bon dia, com veieu cels sense a penes nuvolositat i així continuarà durant la jornada, com veieu també a les estacions d’Avamet hem tingut una nit gens freda i no ha gelat a cap observatori del territori Valencià.

PREVISIÓ HUI I PROXIMS DIES

Tant hui com demà els autèntics protagonistes seran el sol i les altes temperatures que no descartem que sobrepassen els 26/27 °C alguns observatoris de les comarques més centrals del territori Valencià. Demà de vesprada nit començarà a moure el vent de ponent a causa de la Borrasca Justine.

CAP DE SETMANA VENTOS PER JUSTINE.

Situació sinòptica gfs cap de setmana.
Vent cap de setmana

El pas de Justine el cap de setmana deixarà un ambient de nou desagradable a causa del vent, esperem des de dissabte fins dilluns un temporal de ponent que podrà deixar ràfegues superiors als 100 km/h. La nuvolositat serà abundant, però no esperem pluges o com a molt podria caure alguna gota mal comptada. Les temperatures es suavitzaran un poc baixant entre 7/8 °C de forma generalitzada respecte a estos dies.

TENDÈNCIA A FRED I INESTABILITAT A FEBRER

Tendència gfs per a Febrer

A partir de dimarts calmara el vent i haurem d’estar a l’aguait per als dies posteriors perquè el models mostren un canvi de patró amb el despenjament d’aire fred sobre la península que junt a un possible posicionament a l ‘Anticiclò a  altes latituds sobre les Illes Britàniques o Centre Europa, podria portar la inestabilitat i el fred a casa nostra. Tot açò de moment són tendències que hi haurem que seguir dia a dia i confirmant però van agafant molta força.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando