Per Nando

28/01/2021

CALOR,VENT I POT SER TORNARÀ L’HIVERN AMB MOLTA FORÇA☀️☀️??❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Temperatures màximes,Font Avamet +Inforatge.

Que calor és la paraula que més haureu escoltat hui i és que segurament hui haurem batut rècords a molts observatoris perquè hem tingut temperatures pràcticament d’estiu en Gener. Rondant els 30 °C a Faura o la Vilavella, però és que els registres de més de 28 °C han estat generalitzats. Demà de nou un dia amb calor i el cap de setmana afluixa aquesta calor, però es reforça el vent de ponent que deixarà ràfegues molt intenses.

PERÒ EL HIVERN NO SEN VA I POT SER TORNE AMB FORÇA.

Molt atents als models perquè en 1 setmana més o menys podríem estar parlant d’una entrada d’aire fred molt important a tota Europa inclosa la península Ibèrica. La tendència que continuen marcant els models ens fa pensar que podríem estar parlant d’una nova situació de molt de fred i nevades inusuals a la península Ibèrica a partir del 5/6 de Febrer.

Com sempre i donat que les tendències es posen interessants aniré informant puntualment d’aquest possible canvi de patró que podria portar de nou l’hivern dur a tota la península. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando