Per Nando

27/01/2021

GUANYA PROTAGONISME TENDÈNCIA A FEBRER MÉS FRED I INESTABLE.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Temperatura màxima Avamet.

Bona vesprada-nit, fins als 27 °C de temperatura han arribat hui els termòmetres al territori Valencià, zones com València, Montcada, Benicarló,Cullera i Xàbia entre altres han estat amb valors entre els 26-27 °C. Esta nit serà càlida i demà i despus -demà de nou el sol i la calor seran els autèntics protagonistes.

LA BORRASCA JUSTINE PER AL CAP DE SETMANA.

Situació sinoptica Gfs per al cap de setmana
Vent gfs per a dissabte

El pas de la Borrasca Justine per al cap de setmana portarà un canvi d’oratge amb més nuvolositat I baixada de termòmetres d’uns 5/8 °C respecte a aquests dies, però el més destacable serà el fort vent de ponent que de nou farà parlar.

S’AFIANCEN LES TENDÈNCIES A FEBRER

Tendència Febrer Gfs

Els models veuen una tendència molt interessant de cara Febrer amb un pont Anticiclònic que portaria molt de fred a Europa amb inestabilitat i nevades a moltes zones del continent que inclús la península i el territori Valencià podrien veure’s afectades, de moment són tendències que ho tenim agafat amb pinces, però els model van veient-ho i ara ja parlem en qüestió d’uns 10 dies.

Ho segueixc i desde Meteopoble informaré diariament. Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando