Per Nando

27/01/2021

ATENCIÓ AMB LA BORRASCA JUSTINE!!! I TENDÈNCIES DE FRED I INESTABILITAT A FEBRER????❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?

Meteo

Destacats
Satèl·lit.
Temperatura actual Avamet.

Bon dia!!! Cel poc nuvolós aquestes hores i temperatures mínimes agradables i sense gelades al territori Valencià només trobem valors inferiors als 5 °C a l’extrem nord i al racó d’Ademuz, a les zones centrals i litorals inclús superem els 15 °C de mínima.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES

Tant hui, com demà esperem dies de cels assolellats i temperatures més que primaverals on inclús les màximes podran superar els 25 °C alguns observatoris.

ELS EFECTES DE JUSTINE.

Divendres començarà a hi haure més nuvolositat i el vent de ponent començarà a moure de manera moderada amb ràfegues de ponent que podran aplegar als 50 km/h.

Situació sinòptica cap de setmana.
Vent cap de setmana.

Dissabte i diumenge el temporal de vent de nou serà el protagonista a tot el territori Valencià, un vent que podrà bufar amb ràfegues superiors als 100 km/h inclús superant els 120 km /h alguns observatoris. Hi haurà pas de núvols abundants que no esperem que deixen precipitacions o com a molt alguna gota molt poc important. Les temperatures baixaran deixant valors entre els 18-20 °C de màxima a les zones més centrals del territori Valencià.

INICIS FEBRER I POSSIBLE TENDÈNCIA.

Tendència primera setmana.

Segons les tendències dels models començarem  el mes amb règim de ponent, però amb intuïcions de despenjament d’aire fred sobre la península que ja podríem portar masses d’aire més gelades i inestabilitat a bona part del territori peninsular.

PORTARÀ FEBRER LA NEU DE NOU?

Tendència segona setmana Febrer.

Haurem de seguir les futures tendències que vagen marcant els models perquè van insinuant la possible formació d’un possible cinturó Anticiclònic que podria acabar a Escandinàvia i portar molt d’aire fred a tota Europa inclús a tota la península Ibèrica, per tant tot açò podria portar de nou l’hivern cru al territori Valencià.

Vull aclarir que aquesta tendència no està ni molt menys confirmada,és més no es pot confirmar mai a tants dies vista i per tant no vull que agafeu il·lusions de moment els amants de la neu, però va agafant força als ensembles i a les eixides deterministes inclús a la paral·lela del model Americà, així que anirem seguint-ho per veure com va desenvolupant-se. Des de Meteopoble jo no aniré amb enganys i anirem analitzant tot el que puga ocórrer.

Dia a dia i tant pel matí com per la nit aniré actualitzant els models i les possibles tendències per a Febrer.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando