Per Nando

26/01/2021

ATENCIÓ!!! DISSABTE MOLT DE VENT. TENDÈNCIES CANVIS A FEBRER??❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Situació sinòptica dissabte.
vent km/h Gfs
vent km/h Icon

Bona nit, dies tranquils els que esperem, però de nou cap a últimes hores de divendres i sobretot el cap de setmana el vent de ponent tornarà a guanyar protagonisme com fa dies que vaig anunciant i on de nou podríem superar les ràfegues de vent en més de 120 km/h en alguns observatoris del territori Valencià. També patirem una baixada notable dels termòmetres

ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES FEBRER ❄❄❄❄

Tendències

Com fa dies anem anunciant de cara la segona setmana de Febrer ens podria canviar el patró atmosfèric amb possibilitat de despenjaments d’aire fred al territori Valencià que podrien portar més fred i inestabilitat. De moment no es veu cap situació de nevades històriques i a nivell del mar com anuncia alguna pàgina per tal d’enganyar a la gent.

Sabeu que des de Meteopoble aniré seguint i informant de totes les novetats i actualitzades al moment. Gràcies i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando