Per Nando

25/01/2021

PREVISIÓ PLUJA. TENDÈNCIES FEBRER PLOURÀ,NEVARÀ??❄????❄?⛈❄??❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Temperatura actual.Font Avamet.

Bon dia!!! Cels prou nuvolosos el que tenim aquestes hores i temperatures prou agradables llevat de l’interior nord on solen ser prou més fresquetes.

Vent km/h. Font Avamet

Encara hem tingut registres prou importants aquesta nit amb ràfegues entre els 90 i 100 km/h al Castell de Xixona o Aiora i vora 80 km/h a Zones com la Font de la Figuera, Alcoi o Benigembla.

PREVISIÓ HUI

Entre aquest matí i migdia ens creuarà un front que deixarà alguns ruixats que poden deixar alguns litres sobretot quan més a l’interior, una vegada passe el front el vent tornarà a guanyar força sobretot a l’interior de València on de nou les ràfegues de vent podran superar els 80 km/h. Les temperatures es mantenen amb valors similars als últims dies d’uns 20 °C de màxima a les zones més litorals i centrals.

DEMÀ

Demà per fi encalma el vent i no esperem cap precipitació, podrem tindré alguns núvols sense a penes conseqüències i les temperatures no patiran grans canvis.

PROXIMS DIES

A partir de dimecres l’anticicló serà el protagonista portant una massa d’aire més càlida I que farà pujar les temperatures fins vora els 25 °C a bona part del territori Valencià. Podrem tindre algun núvol decoratiu, però la veritat que tindrem una situació prou encalmada.

CAP DE SETMANA.

El cap de setmana pròxim de nou una borrasca creuarà entre França i les Illes Britàniques i al nostre territori es traduirà amb vent fort de ponent de nou i baixada de termòmetres i més nuvolositat amb alguna gota entre dissabte i diumenge.

SEGUIMENT CANVI DE TENDÈNCIA FEBRER

Molta indefinició com és normal de cara a Febrer, mirant tant les eixides principals del model Americà com els seus ensembles no ens defineixen una tendència clara i les probabilitats de canvi de patró s’igualen amb la continuació del ponent, per tant de moment continuem sense veure pluges ni nevades importants al territori Valencià.

Però com sabeu els models canvien eixida a eixida i jo confie que Febrer ens portarà algun temporalet bo. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando