Per Nando

25/01/2021

EL MODEL AMERICÀ DE NOU APOSTA PER UNA TENDÈNCIA INTERESSANT PER A FEBRER❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Tendència força interessant la que vol mostrar de nou el model Americà de cara a inicis de Febrer, és normal que les eixides dels models vagen variant eixida a eixida, però possiblement puguem tindre de cara la segona setmana de Febrer un canvi de patró atmosfèric amb un pont Anticiclònic a latituds més altes que podria portar fred i inestabilitat a bona part de la península. Açò no vol dir una previsió, ni que nevarà a nivell del mar, ni que tindrem nevades històriques. Açò el que vol dir que caldrà vigilar aquesta tendència perquè podria portar situacions interessants cap a les nostres terres.

Per tant esperem que els models vagen consolidant aquesta tendència i fer un seguiment que tant ens agrada des de-de Meteopoble. Demà nova informació setmanal i seguiment d’aquest possible canvi de patró atmosfèric de cara a Febrer.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando