Per Nando

24/01/2021

PREVISIÓ I POSSIBLE CANVI DE TENDÈNCIA A FEBRER❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!! Cel amb un poc de nuvolositat i ràfegues de vent importants com estava previst i destacant els 140 km/h de la Font de la Figuera, Bunyol i Xodos o els 130 km/h d’Aiora.

Continuem amb avís groc i es que la tendència durant el dia es a pedre algo de força però no amainara.

MAPES DE SIMBOLS

Entre hui i demà el vent encara serà el protagonista, però afluixara amb ràfegues entre 60/70 km/h per al dia de demà, hui podrem tindre alguna gota sense massa importància i demà ens creuarà un front poc actiu que de nou podrà deixar alguns ruixats sobretot quant més a l’interior.

Dimarts el vent encara encalmara més i serà un dia on el sol anirà guanyant protagonisme,l’anticicló anirà acostant-se pel sud i això afavorira que la calma aplegue per uns dies.

A partir de dimecres ens aplega una massa d’aire més càlida que farà pujar encara més els termòmetres i deixant valors de 25 °C a molts llocs del territori Valencià, el sol serà protagonista mínim fins al cap de setmana.

I QUE PASSARÀ EL PRÒXIM CAP DE SETMANA?

De nou una borrasca pel nord peninsular farà que el vent de mestral siga protagonista al nostre territori on bufarà fort, portant més nuvolositat i alguna gota, però sobretot una important baixada de temperatures que ens farà traure l’abric de nou a l’eixir de casa.

I FEBRER PORTARÀ CANVIS?

Pareix que Febrer mostra una tendència d’un canvi de patró atmosfèric amb altes pressions a latituds més altes que ens fa pensar que podria portar un canvi de temps. De moment no sabem el que passarà i de moment no es veuen ni nevades a nivell del mar, ni nevades històriques ni res per l’estil. Des de Meteopoble sabeu que quan es veja alguna cosa seriosa sereu els primers a saber-ho.

Quan vos he fallat? ……. Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando