Per Nando

24/01/2021

NOVA VENTADA A LA VISTA?? I TENDÈNCIA FEBRER❄❄❄???☀️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bona nit, dia ventós, però es nota que aquestes últimes hores ha encalmat on anit va bufar amb gana, dalt teniu els registres més importants arreplegats a les diferents estacions d’Avamet. Demà continuarà bufant entre moderat a fort a l’interior de València però la tendència els pròxims dies és a encalmar.

DEMÀ CREUARÀ UN FRONT

Demà tindrem també nuvolositat abundant al creuar un front des de ponent i que deixarà ruixats no massa importants. A partir de dimarts i sobretot dimecres el protagonista serà el sol i les temperatures primaverals.

EL FORT VENT TORNARÀ DE NOU AMB MOLTA FORÇA

A partir del pròxim cap de setmana i si els models no es desvien massa una nova borrasca de gran impacte i que segurament anomenaran Justine afectarà amb força la península Ibèrica,al nostre territori vindrà de nou amb vent molt intens i amb una baixada molt important de les temperatures deixant un ambient hivernal.

TENDÈNCIA FEBRER ,VINDRÀ LA NEU?❄❄❄

De moment sembla que la primera setmana de Febrer continuarem amb un règim de ponent,caldrà vigilar que volen fer els Anticiclons els dies posteriors al 5 de Febrer per veure si acaba coguense alguna cosa interessant al nostre territori o per contra continuarem amb ponent com fins ara.

Tots els dies vigilaré les possibles tendències i vos informaré,fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando