Per Nando

23/01/2021

PREVISIÓ. FEBRER ENS PODRIA PORTAR CANVIS❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, cel amb alguns núvols segons el satèl·lit i aquesta nit encarà ha bufat el vent amb ràfegues properes als 100 km/h alguns observatoris.

De nou entre hui i demà esperem pas de núvols que podran deixar de nou algun ruixat, no esperem que siguen gran cosa, però no descartem que en algun lloc arribe a sumar com va passar ahir. El més destacable de nou serà el vent que bufarà fort, aquesta pròxima nit de nou es reforçarà deixant ràfegues superiors als 100 km/h alguns observatoris. Aemet manté l’avís taronja a l’interior de València per eixes ràfegues superiors als 100 km/h.

Dilluns i dimarts continuarem amb nuvolositat i de nou cap a la possibilitat de ruixats sobretot el dilluns que ens creuarà un front. El vent de ponent el dilluns encarà bufarà fort amb ràfegues que podran aplegar als 80 km/h, però la tendència serà amainar. No encalmara del tot, però no bufarà ja amb tanta força.

IMPORTANT PUJADA DE TEMPERATURES A PARTIR DE DIMECRES

A partir de dimecres el més destacable serà la important pujada de temperatures on en les comarques més centrals i litorals podran aplegar als 25 °C, tindrem més sol a l’espera que el cap de setmana podria entrar de nou en joc el ponent I bufar amb força.

CANVI DE TENDÈNCIA A FEBRER AMB POSSIBILITAT DE FRED ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Ja fa dies que el model Americà, el model que utilitze per a tendències a llarg termini, vol mostrar un canvi de patró per a inicis de Febrer amb la possibilitat d’un pont Anticiclònic al nord d’Europa i que ens podria portar més fred I possibilitat de més inestabilitat a les nostres terres. Aquesta tendència anirem seguint-la durant la pròxima setmana per veure si ens porta algo de bo als amants del fred i la neu o per contra ens deixa sense opcions a res.

Vaig informant,fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando