Per Nando

23/01/2021

ATENCIÓ AL VENT A PARTIR D’AQUESTA NIT ????????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bona nit, ràfegues de vent que és dia de hui també han bufat amb gana, però res a veure amb el dia d’ahir, on vàrem tindre registres de vora 130-140 km/h. Ací dalt teniu els registres més importants del dia de hui en les diferents estacions d’Avamet.

A partir d’aquesta nit el vent es reforçarà de nou i deixara ràfegues superiors als 100 km sobretot a l’interior de la província de València però no descartant a la resta del territori Valencià. Aemet manté l’avís taronja en aquest sector.

A partir del dilluns el vent amaina, però no encalmara del tot. Dimecres patirem un ascens de les temperatures on podran superar els 25 °C de màxima a bona part del nostre territori. El cap de setmana podrà tornar de nou el vent fort però aquesta vegada de mestral i fent baixar de manera acusada les temperatures. Anem seguint-ho i informant, fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando