Per Nando

22/01/2021

SITUACIÓ PERILLOSA!!!RÀFEGUES DE MÉS DE 120/130 KM/H????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, dia amb preocupació per les fortes ràfegues de vent que es poden donar el dia de hui. De moment cel amb nuvolositat abundant amb alguns ruixats i ràfegues que ja superen els 100 km/h alguns llocs.

HUI PREOCUPACIÓ PEL VENT???????

Els models meteorològics veuen ràfegues de vent que podran superar els 120 km/h i sembla que la zona més crítica podria ser el nord d’Alacant on podria estar hores i hores el dia de hui bufant eixe vent tan violent.

MAPES DE SIMBOLS

Hui tindrem un dia molt crític i on el vent ens farà parlar i de quina manera, ràfegues superiors als 120 km/h que durant el matí i la vesprada ens faran parlar i molt al nostre territori. Molta nuvolositat amb algun ruixat de ponent poc importants i no descartem veure alguna volva al nord de Castelló (cotes altes). Recomane no creuar per murs, arbres,cornises, etc…. la situació amb el vent hui és perillosa.

Demà de nou el vent bufarà molt fort, però sembla que no tan violent com hui, vent amb ràfegues superiors als 80 km/h, de nou pas de núvols amb alguna gota sense més transcendència.

Diumenge de nou és podria reactivar el vent de ponent amb ràfegues superiors als 100 km /h a bona part del territori Valencià. De nou nuvolositat abundant amb alguna gota.

Dilluns ens creuarà un front més actiu i que podrà banyar tot el territori. El vent de ponent continuarà bufant de moderat a fort amb ràfegues superiors als 60 km/h.

PONENT FINS DIMECRES

Sembla que el ponent bufarà fins dimecres i on tendirà amainar amb la posició de l’anticicló sobre la península Ibèrica portant més sol, més calma i temperatures agradables durant tota la segona mitat de la pròxima setmana.

PER A QUAN FRED I PLUGES?

Sembla que a principis de Febrer la tendència dels models es a trencar aquest bloqueig que tenim damunt de les nostres latituds i on podria canviar el pas de les borrasques,però com sabeu tot açò de moment són tendències i com sempre vos dic ací vos informaré de totes les novetats.

DE MOMENT MOLTA PRECAUCIÓ HUI AMB EL VENT,FINS DESPRÉS.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando