Per Nando

22/01/2021

EL TEMPORAL DE VENT NO ACABA, MOLTA PRECAUCIÓ.?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bona nit, temporal de vent que continuarà tot el cap de setmana. Algunes arruixades amb llamps hem tingut durant el dia on inclús a l’interior de València han superat els 10 mm,més de l’esperat. Però el més destacable és el vent, un vent que ha superat de manera generalitzada els 100 km/h a molts observatoris i destacant els 170 km/h de l’alto gordo a Bunyol.

EL FORT VENT CONTINUARÀ.?????????

De moment demà afluixara un poc, però continuarà bufant amb molta força amb ràfegues superiors als 80/90 km/h. De nou el pròxim diumenge es reforçarà deixant ràfegues superiors als 100/120 km/h a bona part del territori. Aemet de nou té avisos activats taronja pel fort vent que s’espera durant el cap de setmana.

LA PRÒXIMA SETMANA DE NOU PENDENTS DEL VENT

Encara que sembla que durant la setmana el vent amainara i no bufarà fort, sembla que a partir del pròxim cap de setmana aquest vent pot tornar a la càrrega i bufar de manera molt intensa. La pròxima setmana es presenta prou suau també amb les temperatures.

CANVI DE PATRÓ?❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

El model Americà va insinuant un possible canvi de patró atmosfèric de cara a Febrer, per tant no pare de llevar-li els ulls per veure si de nou porta el fred i la inestabilitat a les nostres terres. Ho seguirem…..

Però mentrestant molta precaució amb el vent,fins demà.

imatge compartida per l’Ajuntament de Cullera.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando