Per Nando

21/01/2021

ATENCIÓ!!! TEMPORAL DE VENT DE MÉS DE 100KM/H ?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, de moment aquest és l’estat del cel amb alguns núvols, ahir encara vàrem registrar alguns ruixats inapreciables com estava previst i així continuarà la resta de dies. També tenim ràfegues que ja superen els 60 km/h a moltes localitats però açò només ha fet que començar.

Aemet ha actualitzat els avisos i és que pràcticament tot el territori Valencià es troba per a demà divendres en avís taronja per forts vents de ponent que podran superar àmpliament els 100 km/h.

MAPES DE SIMBOLS

TEMPORAL CRU DE VENT??????????

Des d’aquesta nit i mínim fins a migdia de dilluns el vent de ponent amb ràfegues fortes serà l’autèntic protagonista de l’oratge, un vent que bufarà amb ràfegues superiors als 100 km/h a quasi tot el territori Valencià. La nuvolositat serà abundant tots els dies amb pas de fronts de ponent que podran deixar alguna gota, coses sense importància i que al nord del territori en els pics més alts pot caure alguna volva de neu. Les temperatures seran prou suaus respecte a l’època que ens trobem, però el vent deixarà uns dies molt desagradables.

PRÒXIMA SETMANA SEGUIREM AMB PONENT.

La pròxima setmana seguirem amb component de ponent encara que afluixara la seua força, les temperatures de nou es mantindran suaus. No es veu cap canvi important als models de moment, no es veu cap entrada freda ni situació de canvi de vents que ens faça pensar que arribe la inestabilitat. Així que de moment esperem a Febrer per veure que ens porta, mentrestant MOLTA PRECAUCIÓ AMB EL VENT!!! Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando