Per Nando

21/01/2021

ATENCIÓ!!! MOLTA PRECAUCIÓ AMB EL VENT LES PRÒXIMES HORES???????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Ràfegues que bufen de manera molt intensa a bona part del territori Valencià, però açò només ha fet que començar i les pròximes hores aquestes ratxes de vent es generalitzaran i es faran més intenses.

Com veieu els models veuen una situació de forts vents de ponent que afectaran tot el territori des de l’interior fins al litoral. Aquestes ràfegues fortes de vent superaran els 100/h en molts observatoris i per això Aemet ens fica en avís taronja,un avis important que hem de tindre en compte.

I EL PONENT CONTINUARÀ.

Durant tot el cap de setmana el ponent bufarà amb ràfegues fortes, però tendirà a amainar durant el pròxim dilluns. La setmana que ve serà Anticiclònica i ens haurem d’esperar als inicis de febrer per veure si es vol trencar aquest bloqueig per a que entren borrasques al nostre territori.

REPETEIXC,MOLTA PRECAUCIÓ AMB EL VENT.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando