Per Nando

20/01/2021

PRECAUCIÓ,TEMPORAL DE VENT MOLT IMPORTANT.???????????

Meteo

Destacats

Les actualitzacions dels models ens mostren que des de Demà cap a últimes hores i tot el cap de setmana anem a viure un temporal de vent de ponent que farà parlar a bona part del territori Valencià, en aquestes situacions el millor és amarrar objectes dels balcons i anar amb molta cura per possible caiguda d’arbres.

Demà mati actualitzarem aquest episodi de vent que des de la setmana passada es veia vindre.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando