Per Nando

20/01/2021

DIA 2 DE LA DEVASTADORA GLÒRIA!!! 20 DE GENER DEL 2020⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, seguim recordant el pas de la Borrasca Glòria ara fa un any i és que el dia 20 es va profunditzar molt en el Mediterrani i junt amb l’anticicló canalitzaven vents molt forts de gregal i provocant un temporal molt intens de vent amb ràfegues de fins a 130 km/h i ones de més de 8 metres a les costes del territori Valencià, provocant que el mar entrarà més endins de la primera línia de platja.

La neu també va ser important on a primeres hores començava a nevar per sota dels 300 m, després pujava un poc la cota fins als 500 m. Els acumulats de neu també varen ser espectaculars sobretot a l’interior nord de Castelló, acumulats de neu de rècords de més d’un metre.

Les pluges també agafaren caràcter torrencial sobretot al sud de València i nord d’Alacant amb registres que aplegaren fins als 500 mm en alguns casos en 2/3 dies.

IMATGES D’AQUELL DIA APORTADES PER VOSALTRES AL TELEGRAM.

No calen les paraules per als vídeos i imatges de tots vosaltres , aquell dia 20 i que des de Meteopoble vàrem estar contant i seguint el temporal minut a minut. Un temporal que deixava registres històrics al territori Valencià.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando