Per Nando

19/01/2021

DEMÀ CANVI D’ORATGE ???????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

De nou cel sense núvols i així continuarà al llarg de la jornada, continuem amb gelades a bona part de l’interior del territori però aquesta situació ja té un fi pel moment.

A PARTIR DE DEMÀ ENTRA EN JOC EL PONENT I MÉS NUVOLOSITAT.??????????

Demà canvi d’oratge on mourà el ponent i ens creuarà el primer front desgastat que pot deixar alguna gota sense importància. Com dic el vent bufarà moderat amb ràfegues que podran arribar als 60 km/h. Ambient suau amb pujada dels termòmetres.

El dijous tindrem pas de núvols i que de nou deixaran alguna gota a la zona més interior però poca cosa. El vent anirà guanyant encara més força i a últimes hores podrà bufar molt fort amb ràfegues entre 80/100 km /h. Ambient suau amb pujada dels termòmetres

Divendres serà un dia molt insuportable amb vent molt fort de ponent que podran superar els 100 km/h. Ens creuarà un front un poc més actiu i que podrà deixar ruixats irregulars arreu del territori, no descartem alguna volva de neu a les zones més altes de la província de Castelló. Les temperatures baixaran al nord i es mantindran a la resta.

Dissabte de nou el vent bufarà amb força amb ràfegues entre 70/80 km/h, pas de núvols sense més conseqüències, però el més destacable serà la baixada de termòmetres deixant un ambient fresquet.

TENDÈNCIA SENSE CANVIS IMPORTANTS

Els models de moment no veuen un canvi de patró important per a veure pluges importants al nostre territori en el que queda de més, el bloqueig és important a latituds altes i veurem quan es vol trencar.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando