Per Nando

19/01/2021

1 ANY DE LA DEVASTADORA I HISTÒRICA GLÒRIA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

DIA 1

Benvinguts de nou, anem a fer un repàs amb imatges dia per dia de com anava moguen-se Glòria des de hui fins al dia 22. Tal dia com hui dia 19 de gener del 2020,Glòria ja estava formada sobre el nord d’Àfrica I junt un potent Anticicló a les Illes Britàniques començaven a canalitzar vent de gregal i una massa d’aire més freda entrava pel nord peninsular I acabaria afectant tota la península.

Aemet començava activar l’avís Roig per a l’endemà, però començava a hi haure les primeres pluges i nevades fortes i el vent començava a bufar fort de mar cap a terra deixant molt mala mar.

RECORDEM ALGUNES IMATGES DEL DIA 19:

Bé, aquestes són les imatges més destacades d’aquell dia que vàreu enviar al grup de Telegram. L’endemà el temporal s’intensificava donant molts problemes. Així que demà penjarem la situació sinòptica del dia 20 i algunes de les vostres imatges del pas de la devastadora Borrasca Glòria.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando