Per Nando

18/01/2021

SETMANA DE FRONTS I DE VENT ??????????????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!!! Cel sense a penes nuvolositat i de nou gelades intenses a les zones de més a l’interior. Destaquem els -7 °C de la rambla de Bocairent i els -5 °C de Castellfabib( Arroyo cerezo)

Continuarem sense massa canvis en la situació meteorològica i amb sol i gelades de matí però ambient agradable durant el dia.

A PARTIR DE DIMECRES CANVIS AMB MÉS NUVOLS I VENT.

El patró que ens afectarà a partir de dimecres és de Borrasques circulant pel nord peninsular i amb pas de fronts que deixaran alguna gota però sobretot el vent.

Dimecres el vent de ponent ja bufarà amb força i amb ràfegues de 60 km/h a bona part del territori Valencià. El pas d’, un front deixarà alguna gota sense massa importància.

El dijous i divendres el vent podrà agafar encara més força i bufar amb ràfegues de fins a 100 km/h. De nou tindrem pas de núvols des de l’oest i que podran deixar alguna gota sense massa importància. A partir de dimecres I a causa del vent les gelades també desapareixeran del nostre territori.

TENDÈNCIA

La tendència que marquen els models és a ponent durant tota la setmana i part de la pròxima i inclús de cara a finals de mes podria tornar l’anticicló I afectar-nos amb molta força a tota la península ibèrica.

Vaig informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando