Per Nando

18/01/2021

FA 4 ANYS TENIEM UNA CONFIGURACIÓ POTENT DE NEVADES❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, tal dia com hui de fa 4 anys nevava inclús vora mar al sud de València i nord d’Alacant amb els primers canvis d’una configuració d’un potent temporal de pluja I neu.

El dia 18 teníem una massa d’aire molt freda sobre el territori Valencià i que just amb un front que va creuar des de el mar fins a l’interior deixava una estampa blanca inclús a nivell del mar. Tot pareixia que la gran nevada a cotes entre 200/300 m i al que incloïa la meua població que es Castelló de Rugat anava a donar-se l’endemà amb la formació d’una borrasca al sud i vent de gregal.

QUE VA PASSAR PER A QUE NO NEVARÀ A EIXA COTA EL DIA 19?

Al final la massa més freda se’n va anar cap a l’interior peninsular espentada per l’anticicló i la Borrasca Mediterrània, però així i tot la cota de neu al nostre territori es va quedar sota els 400/500 m i deixant nevades considerables sobretot a València i Alacant. El meu poble com quasi sempre es va quedar al límit de la gran nevada.

ELS DIES POSTERIORS LA NEU MÉS ALTA.

Els dies posteriors la cota de neu anava pujant gràcies a la borrasca mediterrània que arrossegava una massa d’aire més temperada al seu davant i per tant feia pujar les temperatures.

Per això parlar de cotes de neu és la previsió més difícil per a mi, no és fácil, ja que el 19 de gener del 2017 ho teníem tot quasi a favor per a nevar a cota 200 i al final la cota es va quedar en uns 500 m,almenys la nevadeta del dia anterior no ens va deixar sense res.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando