Per Nando

17/01/2021

NEVARÀ A FEBRER?❄❄❄❄❄❄❄❄??????????

Meteo

Destacats
Imatge de hui al Montcabrer captada per Alberri66 Gar.

Bona nit!!! La veritat és que Febrer el és més per excel·lència més fred I nevador al nostre territori i la gent més major recordarà la gran nevada del 83. Doncs bé aventura-nos a què a Febrer puga tornar a vindre un temporal de neu és tot ciència ficció i com vaig explicar a l’entrevista d’ahir ni els models estacionals poden saber que passarà. De moment tenim tot el mes al davant amb possible zonal (ponent) o inclús Anticicló damunt nostre. També és de veres que els grans temporals venen després de dies de ponent.

Esperarem a Febrer per a veure que passa, demà previsió del fort ponent que ens espera aquesta setmana, molt bona nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando