Per Nando

17/01/2021

A PARTIR DE DIMECRES DE NOU EL VENT FORT SERÀ EL PROTAGONISTA.???????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, cel sense núvols i així continuarem el dia de hui, de nou tenim gelades a les zones habituals del territori i que gràcies a les nombroses estacions d’Avamet podem corroborar.

MAPES DE SIMBOLS

Fins dimecres tindrem temperatures agradables pel dia i gelades a les zones més interiors per la nit,el sol serà el protagonista amb el pas d’alguns núvols sense importància.

A PARTIR DE DIMECRES EL PONENT ENS FARÀ PARLAR DE NOU.

Configuració atmosfèrica de ponent per a llarg el que marquen tots els models meteorològics, per tant és molt fàcil que acabem el més sense símptomes d’inestabilitat acusada al nostre territori.

MAPES DE SIMBOLS DIMECRES,DIJOUS I DIVENDRES

A partir de dimecres el vent guanyarà força i junt amb el pas de diferents fronts entre dimecres i divendres faran que els dies siguen lletjos, les gelades desapareixeran, però el vent bufarà fort, sobretot divendres on inclús les ràfegues podrien superar els 100 km/h.

Per tant seguirem molt pendents d’aquest vent durant tota la setmana,fins la nit.

Ain, serra d’espada,imatge feta per Mari Angeles.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando