Per Nando

16/01/2021

PREVISIONS I TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA ?????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats
Font Avamet
Font Avamet

Bon dia!!! Ens despertem hui de nou amb cels amb poc de núvols i amb gelades a tota la part més interior del territori, aplegant als -10 °C a Castellfabib ( Arroyo cerezo) i també a Bocairent (Rambla Mariola) El vent també ha estat protagonista a l’extrem nord amb quasi 100 km/h a Sant Mateu o Culla però la tendència és amainar.

QUE ENS DEPARA FINS EL PRÒXIM DIMECRES?

Fins al pròxim dimecres la previsió és de sol amb alguns núvols sense massa importància i temperatures que cada dia aniran pujant més les màximes i on podem aplegar als 16/18 °C de màxima al litoral i prelitoral del territori. Continuarem amb gelades de matí a zones més interiors.

A PARTIR DE DIMECRES LA TENDÈNCIA ES VENT DE PONENT FORT.

A partir de dimecres i amb la circulació de potents borrasques pel centre i nord d’Europa portaran al nostre territori més núvols amb el pas de successius fronts i alguns ruixats, però sobretot vent de ponent que bufarà fort. Les temperatures seran fresquetes per l’interior I amb màximes properes als 20 °C al litoral. Amb l’entrada del ponent les gelades desapareixeran completament del nostre territori.

Pareix que eixa seria la tendència la pròxima setmana i també la de desprès, però com sempre des de Meteopoble anirem afinant cada dia i anirem veient durant la setmana fins on apleguen eixes ràfegues de vent.

Recordeu que hui eixiré al periòdic d’Ontinyent, entrevista que publicaré a les diferents xarxes socials a partir de migdia. Fins després.

Imatge d’Amparo. Riu Girona,els poblets.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando