Per Nando

16/01/2021

A 1 ANY DE GLÒRIA ANEU A VIURE UN PATRÓ ATMOSFÈRIC DIFERENT??????????????

Meteo

Destacats

Bona nit, quasi que em puc estirar en la previsió fins que acabe el mes de gener i és que la configuració que adaptara l’atmosfera per a la pròxima setmana és molt difícil de trencar. Borrasques circulant pel nord que ací portaran ponent i algun front poc actiu a partir de dimecres,i com he dit abans el mes podria acabar amb més ponent o amb un Anticicló afectant a tota la península, anirem veient-ho o almenys esperem que facen un canvi radical els models els pròxims dies.

ARA FA QUASI 1 ANY DE GLÒRIA

Borrasca Glòria

Justet el dia 19 de fa 1 any teníem una configuració molt diferent del que ens espera la pròxima setmana, sobre el dia 20 ja teníem una borrasca que es va profunditzar de manera molt intensa i amb un gradient isobaric molt acusat feia una de les pitjors destrosses a la zona litoral que es recorden, i es que GLÒRIA VA SER HISTÒRICA PER NEU, VENT I PLUJA.

Fins demà.

Benassal,Serrella. Chari Jimenez espeso.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando