Per Nando

15/01/2021

SETMANES ON MANARÀ EL PONENT,PREVISIÓ????☀️☀️☀️??????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, cels sense a penes núvols de nou i amb gelades que hui les més fortes les trobem més al sud perquè al nord bufa el vent fort de mestral impedint que les temperatures baixen de forma més acusada.

Font Avamet

Com deia a l’extrem nord bufa el vent fort i ho continuarà fent fins demà al migdia més o menys. Destaquem els més de 100 km/h a Culla,Rosell o Xodos.

SOL FINS EL CANVI DE PATRÓ.

Esperem dies amb bona cosa de sol, però a destacar el vent que bufarà fort entre hui I demà al nord del territori, gelades matinals a l’interior i temperatures agradables pel dia.

A partir de mitjans de la pròxima setmana canviem de patró amb un carrusel de Borrasques que circularan pel nord Europeu i que a casa nostra faran pujar més els termòmetres i el vent de ponent es farà notar a tot el territori, situació que sembla que anirà per a llarg.

Fins després.

Karmar,Sueca
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando