Per Nando

12/01/2021

¡¡¡CONTINUEM AMB GELADES!!! ????❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Temperatures que darrere d’una nit molt gèlida han acabat deixant un dia prou agradable a la costa i a les comarques més centrals i del sud a zones de l’interior i del nord ha sigut un dia d’hivern.

Ja comença a gelar sobretot quan més a l’interior i nord i de nou tindrem una nit molt freda I amb gelades generalitzades però no tan destacables com el dia de hui. La setmana es presenta sense a penes variacions, amb sol i gelades per l’interior de nit I temperatures fredes per l’interior de dia i més agradables a la costa centre i sud del territori.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA

Amb la revisió dels últims models pareix que el dia de hui per a la pròxima setmana podríem entrar en una situació de ponent de nou, cosa que aniré confirmant els pròxims dies. Des de Meteopoble sempre intente informar del que veig el millor possible i hui la tendència per a la pròxima setmana es roïna per a veure inestabilitat.

Ho seguirem……..

Imatge de Pere desde Alcoi amb vistes al pico Alberri
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando