Per Nando

11/01/2021

¡¡¡MOLTA ATENCIÓ A LES BAIXES TEMPERATURES!!!❄❄❄❄⛄⛄⛄⛄

Meteo

Destacats
Font Avamet

Aquestes hores ja gela a bona part del territori Valencià I és que anem a viure una nit molt gèlida i on de segur es batran rècords de temperatures negatives alguns llocs de la península.

Alguns llocs del centre de la península pot ser aquesta nit apleguen les temperatures negatives de record, aquestes hores ja superen els -20°C a Torremocha del Jiloca a la província de Terol on tenim avisos rojos activats. Al nostre territori serà fàcil que en zones de més a l’interior apleguen als -10 °C i puga gelar en alguna zona del litoral.

TENDÈNCIA D’UN HIVERN MOLT FRED

Segons algunes informacions dels models estacionals abans de començar l’hivern preveien un hivern càlid i sec,al meu paréixer sembla que serà un hivern molt fred.

Els models comencen de nou a insinuar per a la pròxima setmana una nova entrada d’aire molt freda a bona part d’Europa i que veurem com ens afecta al nostre territori.

Abrigueu-vos i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando