Per Nando

10/01/2021

ÚLTIM DIA DE TEMPORAL I DESPEDIM A FILOMENA❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Alt del Moro,Daniel Lopez

Bon dia!!! Encara queden restes d’inestabilitat amb nevades a cotes baixes a Catalunya aquestes hores després d’una vesprada-nit d’ahir on la neu va caure amb molta força a la província de Castelló.

PREVISIÓ HUI I PROXIMS DIES:

Finalment hui s’han desinflat els models en quan l’entrada del gregal i per tant al meu parèixer sembla que aquesta nit podem tindre nevades a cotes baixes però no tan significatives com preveia aquests dies al no produir-se aquesta situació de pluges persistents. Hui serà un dia on els núvols estaran ben presents i no es descarta que en algun moment puguen deixar algun ruixat arreu del territori, la cota de neu estarà sobre uns 600 m, però els ruixats aquest poden caure amb més força I la cota es pot desplomar fins als 300 m.

Demà mati quedaran restes d’inestabilitat que pot deixar algun ruixat o volva al sud però prompte escampara deixant lluir el sol,el dia es mantindrà fred.

A PARTIR DE DIMARTS ANTICICLÒ,FRED I GELADES

A partir de dimarts l’oratge és tranquil·litza i ja ens haurem acomiadar de Filomena, però vindran les gelades on els valors negatius podran aplegar als -10 a les zones més interiors i on en la costa també podrà gelar. Molta precaució amb eixa neu que també la gelara i per tant serà un problema greu transitar damunt d’ella. Els dies es mantindran freds.

ALS QUE NO HEU VIST LA NEU,NO VOS DESESPEREU

Se’n va Filomena i molts es quedeu despagats perquè no heu vist nevar, sobretot la província d’Alacant, no vos desespereu perquè queda molt d’hivern i els models continuen veient com a tendència una atmosfera molt canviant i no veuen de moment cap Anticicló de bloqueig a les nostres latituds i això ja és bo. Així que vos anime que un altre temporal vindrà i des de Meteopoble estaré el primer per a contar-vos el que puga ocórrer. Moltes gràcies i fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando