Per Nando

9/01/2021

ACTUALITZACIÓ TEMPORAL❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continua plovent I nevant i hui també serà un dia crític a l’interior I nord del territori amb nevades intenses, desconec si hi ha algun poble incomunicat, també a Catalunya està fent de les seues aquest temporal.

PREVISIÓ HUI

Continuarà plovent i nevant a cotes molt baixes a Catalunya I a Cota 200/400 a la província de Castelló on a més esta vesprada podrien ser en forma de tempesta. A la mitat sud la cota es situa clarament més alta i estara sobre els 600 de València I els 1000 d’Alacant.

PD: ACTUALITZE DE QUE ESTA NEVANT AL SUD DE VALÈNCIA ARA SOBRE ELS 400M,LA NEU ES IMPREVISIBLE

DEMÀ I DILLUNS.

L’últim embossament ens creuarà entre demà de vesprada i dilluns de matí i pot portar neu a cotes molt baixes al sud de València I nord d’Alacant.

Entre el diumenge de vesprada I dilluns de matí ens creua un nou embossament pel sud i que podrà fer nevar amb cota 200/300 m per tant atents aquesta nova situació perquè podríem vore de nou neu a llocs baixets del territori del sud de València i nord d’Alacant. Açò ho aniré actualitzant el dia de hui. A la mitat nord sembla que el diumenge ja anirà escampant amb acumulats de neu molt important.

Dimarts arriba l’anticicló i haurà acabat aquest temporal i per tant eixirà el sol a tot el territori Valencià, però continuarà fent molt de fred.

Actualitzem aquesta vesprada,ara me’n vaig al curro? Fins després

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Merce VB .Alfafara
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando