Per Nando

8/01/2021

ACTUALITZACIÓ TEMPORAL DE PLUJA I NEU ( FILOMENA)

Meteo

Destacats

Bona nit,risc extrem el que patiran tot l’interior de les províncies de Castelló I València per nevades que poden deixar acumulats molt importants entre hui I demà.

El model Harmonie veu el trajecte d’eixes pluges i nevades que demà aniran desplaçant-se cap al nord i a més poden tindre caràcter tempestuós.

MAPA DE SIMBOLS D’ESTA NIT I DEMÀ

La cota de neu estarà molt alta cap a la mitat sud on oscil·lara entre els 800/1000 m mentre que a València i Castelló és on es concentrarà la major inestabilitat amb nevades i pluges copioses i amb nevades en cotes relativament baixes entre 300/600 m.

QUE PASSARÀ DIUMENGE

Diumenge la inestabilitat remetrà un poc, però de nou el gir de vent a gregal cap a últimes hores podrà deixar pluges a la mitat sud.

A més com tindrem un embossament d’aire fred al damunt de vora -30 °C a 5000 metres d’altitud no descarte veure la neu en cotes entre 300/400 m. Dimarts sembla que el temporal amainaria definitivament.

Com veieu tenim encara uns dies on la pluja i la neu ens faran parlar al territori Valencià, espere que disfruteu cada dia de la informació certera que intente donar-vos dia darrere dia, gràcies per acompanyar-me. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando