Per Nando

7/01/2021

COMENÇA A NEVAR❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
pluges del radar
satèl·lit

Bon dia!!! Comença a Nevar a llocs com Confrides, Bocairent,Fontanars i veient on està nevant aquestes hores podem dir que la cota se situa sobre els 600 m.

Avisos Aemet

Aemet actualitza avisos per nevades de més de 15 cm a una cota dels 400 m,per tant la cota podria continuar baixant fins als 400/500 m. De moment neva dèbilment, però tant les precipitacions com les nevades aniran a més les pròximes hores.

MAPES DE SIMBOLS

Hui dia molt nuvolós amb precipitacions que poden ser localment fortes i que seran de neu en una cota de 400/600 m i que poden deixar gruixos importants, molta precaució.

Demà continuarà plovent i nevant amb una cota que se situarà sobre els 600/800 m al sud i en uns 400 a la mitat nord, com vaig dient el mes problemàtic continuarà sent la neu.

TEMPORAL DE GREGAL AMB EL PAS DE FILOMENA

El dissabte ens creuarà Filomena amb ràfegues de gregal molt fortes i que deixaran molt mala mar. A més tornarem a tindre un dia gris amb pluges persistents i localment intenses i que seran en forma de neu sobre els 500/700m.

ENTRE DISSABTE NIT I DIUMENGE PODRA NEVAR A COTES MOLT BAIXES.

Caldrà també prestar molta atenció a últimes hores de dissabte i diumenge perquè la neu podrà caure a prop del litoral de les 3 províncies i per tant nevar a llocs poc usuals.

Però mentrestant fixem-se en el de hui per veure fins on baixa la cota i quines poblacions del nostre territori comencen a tindre problemes. Jo ara vaig al curro i no podré informar fins a migdia per tant demane precaució perquè la neu és bonica però molt punyetera. A veure si a les 14 Hores puc fer algun vídeo pel canal de YouTube. Fins després, cuideuse…….

Mguel Angel,Confrides
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando