Per Nando

6/01/2021

INMINENT TEMPORAL DE NEU I PLUJA QUE PODRÀ SER DE LLIBRE❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, comença a ennuvolar-se i és que a partir d’aquesta matinada ja començaran les primeres pluges i nevades a cotes baixes al territori Valencià, una borrasca en superfície sobre el nord d’Àfrica s’encarregarà d’alimentar més el vent de gregal I fent que les pluges tinguen certa persistència amb nevades sobre els 500/600 m al sud i sobre els 300/400 al nord, però sense descartar que siguen més baixes I porten sorpreses.

Avisos Aemet

Aemet ens fica avís taronja per eixes nevades que podran acumular més de 15 cm a tot l’, interior del territori Valencià, també vos adjunte la probabilitat d’on podrà nevar el dia de demà.

FILOMENA CREUARÀ ENTRE DIVENDRES I DISSABTE ⛈?⛈?⛈❄❄❄❄❄❄❄

Entre divendres i dissabte la Borrasca Filomena agafara força mentre creua pel sud fins al Mediterrani i deixant un temporal de gregal molt important amb pluges intenses i nevades a cotes baixes al nord del territori i amb cota més alta al sud.

UNA NOVA BORRASCA ENS PODRÀ AFECTAR ENTRE DIUMENGE I DILLUNS❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Entre diumenge i dilluns ens pot creuar una nova borrasca pel sud, però aquesta vindrà acompanyada de molt més fred a totes les altures i podria portar precipitacions de neu a cotes molt baixes i properes al litoral.

Acumulació pluja Europeu del temporal
Acumulats neu Europeu en tot el temporal

Com vos vaig dient situació molt delicada la que viurem els pròxims dies I pendents de les modificacions del avisos d’Aemet. Estem davant un temporal dur de neu i pluja que donarà molt que parlar, haurem de seguir els models a cada actualització per la possibilitat de modificar les cotes de neu.

Demà publicaré abans de les 6 h perquè curre de matí i per tant intentaré informar en la mesura del possible. Gaudiu de la neu però amb coneixement i sobretot molta precaució. Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando