Per Nando

6/01/2021

FILOMENA PODRÀ DEIXAR NEU INCLÚS A NIVELL DEL MAR AL TERRITORI VALENCIÀ.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Molt pendents a partir de hui de la Borrasca Filomena i del que ens puga deixar des de esta nit fins al pròxim diumenge/dilluns. Filomena anirà avançant durant la setmana i esperem que el màxim de precipitació i neu ens ho deixe el cap de setmana, però mentrestant ens deixarà entretinguts.

MAPES DE SIMBOLS

A partir d’aquesta nit I matinada començaran les pluges pel sud i que demà durant el dia agranaran tot el territori Valencià, la cota de neu se situarà entre els 600 m del sud fins als 400 del centre i nord del territori.!! Atenció!!, que poden  haver sorpreses a primera hora del dijous. Les nevades podran deixar gruixos importants

Avisos Aemet per nevades dijous

Divendres I dissabte dies molt inestables amb pluges i nevades a tot l’interior del territori amb una cota entre 600/800 m, però no es descarta que fora més baixa deixant pluges intenses al litoral i gruixos de neu importants a tot l’interior. El dissabte de vesprada la cota podria baixar de manera significativa fins als 200 m

Diumenge de nou tindríem un dia complicat i no descartem inclús que la neu poguera caure a nivell del mar a la província de Castelló i a cotes molt baixes a la resta del territori.

Acumulats pluja Europeu
Acumulats neu Icon

En resum: Estem davant un temporal que deixarà molta pluja i neu al territori Valencià i no es descarta que poguera nevar al litoral. No feu cas a les cotes de neu perquè aniran variant dia darrere dia perquè estem davant una situació molt complexa.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando