Per Nando

5/01/2021

ATENCIÓ!!! LA BORRASCA FILOMENA PODRÀ PORTAR NEVADES HISTÒRIQUES INCLUS PROP DEL MAR.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Més vistes, Meteo

Destacats

Bona nit!!! Els reis volen portar sorpreses i quan ja han anomenat la Borrasca que ens afectarà aquestos dies amb el nom de ¡¡¡FILOMENA!!! També podem dir que potser siga una borrasca històrica com Glòria.

Primer que res a partir de demà la nit començaran a caure les primeres precipitacions a la mitat sud i que seran en forma de neu sobre uns 400/500 m. El dijous de matí serà un dia complicat amb nevades entre els 300/400 m (tenim avis taronja per nevades) també tindrem pluges localment fortes al litoral, ja de cara la vesprada la cota de neu pujarà al sud a uns 800 m mentre que al nord continuara nevant sobre els 300/400m.

Divendres pluges persistents i localment fortes amb cota de neu sobre els 1000 m al sud i uns 600/800 m al nord.

ATENCIÓ DISSABTE I DIUMENGE AMB NEVADES INTENSES INCLÚS PROP DEL MAR

Les últimes eixides dels models creuen Filomena pel golf de Cadis i agregalant molt la situació aquestos dies al territori Valencià, el dia de hui el dissabte i diumenge les nevades podrien ser molt intenses a cotes molt baixes inclús prop de la mar.

En resum a partir de demà i els pròxims dies podríem estar davant una situació de nevades històrica al territori Valencià, molt atents a totes les actualitzacions dels models perquè Filomena pot vindre molt forta.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando