Per Nando

5/01/2021

ATENCIÓ!!! AVIS TARONJA PER NEVADES INCLÚS PER DAVALL DELS 500M❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Actualitzem el temporal que ens vindrà a partir de dimecres a la nit i que portarà pluja i neu a bona part del territori Valencià. Aemet ja ens ha activat l’avís taronja el dijous per gruixos de més de 5 cm.

MAPES DE SIMBOLS DIMECRES I DIJOUS

Demà començara a ennuvolar-se ja de cara la vesprada- nit, serà entre la nit i matinada quan esperem les primeres pluges al sud que seran en forma de neu al sud de València i nord d’Alacant en una cota d’uns 500 m, però no descartem que estiga més avall. El dijous serà un dia complicat amb pluges persistents a les zones litorals i que podran ser puntualment fortes, la neu de bon matí començarà a donar problemes i podrà nevar a llocs inusuals, inclús per davall dels 400/500 m,la cota de neu durant el dia pujarà a la meitat sud sobre uns 700 m però a la meitat nord és mantindrà entre 400/600 m.

DIVENDRES I DISSABTE

Divendres seguirem amb temporal de llevant i gregal i amb pluges persistents, localment intenses a les zones més litorals i que a la mitat nord podran ser en forma de neu per damunt dels 600 m, a la mitat sud puja molt la cota i només podria nevar als pics més alts.

El dissabte continuaria plovent amb un dia prou núvol, aquest dia esperem les pluges més importants a la mitat nord on continuaria nevant sobre els 1000m.

A PARTIR DE DIUMENGE PODRIA TORNAR A NEVAR A COTES MOLT BAIXES

De nou entre dissabte i diumenge una borrasca amb més aire fred podria fer ploure i nevar a cotes molt baixes al territori Valencià.

Com veieu la situació es presenta molt interessant i es un episodi on el que val es el seguiment minut a minut. Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando