Per Nando

3/01/2021

IMPORTANT TEMPORAL DE PLUJA,NEU I VENT A LA VISTA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, de nou temperatures fredes i amb gelades generalitzades que continuaran els pròxims dies, no esperem grans complicacions amb l’oratge fins dimecres.

A PARTIR DE DIMECRES PODRIEM ESTAR DAVANT UN TEMPORAL DE PLUJA,NEU I VENT.

pluja prevista model Europeu
neu prevista model Europeu

L’última eixida del model Europeu ens mostra una configuració de llevant que portaria molta pluja a zones més litorals i neu a l’interior de València i Castelló, a més el fort vent de llevant també bufaria amb ràfegues molt intenses.

Dimecres començaria a ennuvolar-se a la mitat sud I ja tindríem les primeres precipitacions que podrien ser de neu a les muntanyes d’Alacant sobre uns 800 m,de moment sembla que a la mitat nord no plouria.

Entre Dijous i dissabte podríem estar davant un temporal de pluja, neu I vent, les pluges podrien ser molt intenses a les comarques centrals de València I el sud de València I nord d’Alacant, pluges que podrien ser en forma de tempesta. A l’interior de València I Castelló serien en forma de neu sobre els 800/1000 m deixant gruixos importants de neu. A més el vent entre llevant I gregal bufaria fort o molt fort deixant molt mala mar.

Aquesta previsió esta feta amb l’última eixida del model Europeu, per tant aniran variant tant les cotes de neu com les pluges depén per on vagen circulant la Borrasca en cada eixida, però com vos vaig dir ahir la setmana es presenta força emocionant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando