Per Nando

2/01/2021

ES CONFIRMA EPISODI DE PLUGES I NEU AL TERRITORI VALENCIÀ PER A REIS.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

LA NEU PODRÀ SER PROTAGONISTA

Font Avamet

Bon dia, cel completament ras el que tenim aquestes hores i així és mantindrà tota la jornada, les temperatures mínimes són molt fredes com podeu observar i amb valors negatius com els -7 de Castellfabib o els-5 de Vistabella del Maestrat o al menejador d’Alcoi.

PREVISIÓ

La previsió fins dimarts és cels assolellats amb alguns núvols sense massa importància, però amb temperatures fredes on difícilment superaran els 10/12 °C a la costa de màxima i on per la nit les gelades seran generalitzades al territori Valencià.

TEMPORAL DE PLUJA I NEU

A partir de dimecres i dia de Reis canvia per complet la situació meteorològica i podríem parlar d’un temporal de pluja i neu al territori Valencià,tal com es veuen hui els mapes el dimecres podria començar a nevar a cotes molt baixes per anar pujant al llarg del dia per damunt dels 900 m, la pluja podria ser localment forta i persistent, la inestabilitat continuaria els dies pròxims.

Els models haurem de seguir-los dia a dia, perquè en funció per on entre la borrasca i per tant el vent en superfície parlarem de cotes de neu més baixes o més altes i pluges més o menys intenses.

Setmana interessant la que es presenta, seguiume.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando