Per Nando

2/01/2021

ACTUALITZACIÓ EPISODI DE PLUJA I NEU AL TERRITORI VALENCIÀ ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Anem a viure una setmana on el seguiment dels models meteorològics ens portaran de cap per anar veient cotes de neu i precipitacions als diferents llocs del territori Valencià.

pluja prevista fins divendres
neu prevista fins divendres

A partir de Dimecres podrà començar a ploure i nevar a cotes relativament baixes per a començar a pujar la cota de neu progressivament i pràcticament a la província d’Alacant no nevaria. Entre dimecres I dijous les nevades a cotes mitjanes a l’interior de València i Castelló poden ser molt importants així com les pluges a les zones litorals.

Divendres de nou una descàrrega freda amb una nova borrasca podria fer nevar a cotes baixes al territori Valencià.

El més difícil en aquestes situacions és esbrinar les cotes de neu perquè aniran variant dia a dia en funció de com isquen els models meteorològics, el que sí que avance és que anem cara una setmana emocionant al territori Valencià on vorem la pluja i la neu a molts llocs del territori.

Vaig actualitzant i informant de forma diària. Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando