Per Nando

1/01/2021

SITUACIÓ DE NEVADES A COTES MOLT BAIXES AL LITORAL MEDITERRANI ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

ELS MODELS PLANTEGEN PER A DIMECRES NEU A LLOCS POC USUALS.

Bona vesprada,anem a ficar-se molt nerviosos els pròxims dies i a l’espera del que diga el model Europeu, el model Americà i el ukmo ens mostren un episodi de nevades al territori Valencià i la resta del litoral Mediterrani.

El potent pont Anticiclònic amb una descàrrega freda a totes les altures i que es mantindrà tota la setmana mes una borrasca que creuarà el sud peninsular donarà la possibilitat de veure la neu al nostre territori.

Molt atents perquè a partir de hui anem a fer un seguiment brutal, a les 20h amb l’eixida de l’Europeu tornaré a publicar.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando