Per Nando

1/01/2021

AMB EL EUROPEU LLEVANTADA PER A REIS I NEU A COTES ALTES.⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bojos estem en els models,però açò es lo apassionant de la meteo, mentre el model Americà ens mostra una situació de nevades a cotes baixes el model Europeu ens fica una situació de llevant amb pluges i neu a cotes altes per a Reis. Tot dependrà per on creue la Borrasca i amb la força que ho faça,però tenim per davant un seguiment que ens portarà de cap.

Demà de bon mati tornem amb l’última hora,gràcies per tot.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando