Per Nando

29/12/2020

ELS MODELS ES POSEN INTERESSANTS AMB FRED,PLUJA I NEU ?❄??❄?

Meteo

Destacats

Bon dia, oratge estable, però fred i un poc ventós mínim fins divendres on ens creuarà un front.

DIVENDRES

El primer dia de l’any esperem alguns canvis amb el pas d’un front que portarà algunes pluges, també patirem de nou una baixada dels termòmetres que farà baixar la cota de neu fins als 700 m i per tant podríem veure alguna volva a l’interior de les 3 províncies.

ELS MODELS VEUEN CANVIS MÉS IMPORTANTS A PARTIR DEL 3 DE GENER.❄❄❄❄❄❄?????????

MODEL AMERICÀ:

MODEL EUROPEU :

Molta atenció al seguiment de models que farem de manera intensa a partir de hui perquè els models veuen que a principis de la pròxima setmana tindrem sobre la península un xoc de masses entre una molt freda i l’altra més càlida que podria portar pluja i neu a moltes zones inclòs el territori Valencià. No sabem encara eixa fusió que veuen els models el dia de hui en què desembocara al nostre territori, per tant seguiment toca!!!

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando