Per Nando

28/12/2020

TENDÈNCIES A FRED,NEU I PLUJA PER AL 2021❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, els models comencen a ficar-se força interessants en  els inicis del 2021. Una important entrada d’aire fred ens afectarà a partir del pròxim divendres com podeu vore a la seqüència que he ficat dalt.

Pareix que el fred el tenim assegurat però tenim vàries tendències que poden arribar a passar:

  • La primera és que l’anticicló no és posicione prop de les Illes Britàniques i per tant tot l’aire fred acabe en mestral i sense risc de pluja o neu.
  • La segona és que l’anticicló és situe entre les Illes Britàniques i França i que ens agrégale la situació produint nevades al litoral Mediterrani.
  • La tercera i amb més possibilitat a estes hores és que ens afecte l’aire fred i que sens acoste una borrasca pel sud amb aire més temperat i produint un xoc de masses sobre la península portant neu i pluja que inclús el territori Valencià podria veures afectat.

Com sempre repetisc parlem de tendències, però com veieu sembla que anem a estar ben entretinguts en els models per veure que acaba fent l’oratge de cara a principis d’any i reis.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando