Per Nando

28/12/2020

MOLT DE VENT I MOLT DE FRED A LA VISTA❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

LES TEMPERATURES ENCARA ES DESPLOMARAN MÉS A PRINCIPIS D’ANY

Font Avamet.

Bon dia, vent molt fort el que ha bufat durant la nit i així ho mostren les diferents estacions d’Avamet on els registres superen en molts llocs els 90-100 km/h. Aemet manté l’avís groc per ràfegues de més de 80 km/h, durant el dia afluixara el vent, però encara bufarà de manera moderada.

Mirant el satèl·lit I mirant el radar en aquests moments comença a creuar un front des de el nord que deixarà alguns ruixats sense importància arreu del territori Valencià i no descartem alguna volva als punts més alts de les muntanyes de Castelló. Les temperatures pugen un poc, però continuarà l’ambient fresc

PREVISIÓ

Demà de nou notarem una baixada dels termòmetres deixant de nou un dia fred, cel assolellat i vent de mestral que encara bufarà amb ràfegues entre 70/80 km/h. Dimecres el vent afluixa, però bufarà encara amb ràfegues fortes al nord del territori, les temperatures es mantindran fredes.

Dijous i últim dia de l’any no esperem massa canvis amb cels assolellats, però amb ambient fred, pot ser que a última hora ens aplegue un front que pot deixar alguna volva a les serres del nord. Divendres i primer dia de l’any les màximes baixaran amb una nova entrada d’aire fred, ens creuarà un front que podrà deixar algunes volves en cotes mitges a les zones muntanyoses de les 3 províncies.

POSSIBLE TENDÈNCIA

Els models insisteixen en un principi d’any amb una entrada d’aire fred d’orige continental i un possible Anticicló que es podria situar sobre les Illes Britàniques, tot açò podria afavorir canvis amb inestabilitat a la península ibèrica amb continuació de fred i per tant amb neu. Situació que vaig a seguir dia a dia i informar-vos de totes les novetats ¡¡atents a totes les publicacions!!

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando