Per Nando

27/12/2020

FA MOLT DE FRED I S’ESPERA MOLT DE VENT❄❄❄❄❄❄??????????

Meteo

Destacats

LA PRÒXIMA SETMANA TAMBÉ SERÀ MOLT FREDA

Font Avamet

Bon dia!!! De nou importants gelades a bona part del territori Valencià, destaquem de nou els – 12 a la rambla de Bocairent,- 9 al Càmping de Bocairent o a la Llacuna de Villena.

Doncs bé, avisos activats per vent de ponent que bufarà amb molta força entre hui i demà deixant ràfegues de fins a 100 km/h, molta precaució.

PREVISIÓ

Hui començarà a ennuvolar-se i a la vegada el vent de ponent anirà pujant la seua força deixant ràfegues superiors als 90 km/h a bona part de l’interior de les 3 províncies, les temperatures màximes i mínimes pujaran entre hui i demà, a banda demà podrem tindré alguns ruixats sense massa importància fruit d’un front que creuarà el territori i que podrà deixar alguna volva a cotes altes de l’interior de València i Castelló.

PROXIMS DIES

A partir de dimarts de nou davallada dels termòmetres i deixant tant les màximes com les mínimes fredes i amb gelades, el vent continuarà bufant però de manera més moderada sobretot a les comarques més centrals.

TENDÈNCIA 2021

La tendència que marquen els models per a l’inici d’any és a què ens afecte una massa d’aire fred encarà més freda i que faria baixar més els termòmetres, l’evolució d’aquesta entrada d’aire fred s’haurà de seguir per veure si poguera vindre amb inestabilitat.¡¡De moment tot tendència!!!

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando