Per Nando

27/12/2020

EL EUROPEU ENS PLANTEJA UNA SITUACIÓ DE MOLT DE FRED A PARTIR DEL DIA 1❄❄❄❄☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️

Meteo

Destacats

De moment és el model que veu amb més potencia aquesta entrada d’aire fred, el que més m’agrada del model Europeu és que vol pujar l’anticicló cap al nord, sols falta que aquest Anticicló vulga tombar-se més cap a les Illes Britàniques o França perquè aleshores sí que podria entrar el gregal i per tant la neu al territori Valencià. De moment tot suposicions meues i que haurem d’anar seguint les pròximes eixides per veure per on va encaminant-se el model.

Per últim recordar que les pròximes hores serà protagonista el vent amb ràfegues de més de 100 km/h, ací vos deixe algunes imatges d’aquesta vesprada amb el cel rogenc i fruit del vent de ponent. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Miquel
Vicent Llorenç
Jose Luis
Helena Pallarès, Artana
German,Benifaio
Xelo,Guadassuar
Gloria Fayos,Riola
Rafa Atieza Blasco. València
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando