Per Nando

26/12/2020

MOLT DE FRED EL QUE TENIM I MOLT DE FRED EL QUE VINDRÀ ❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

EL FRED ENCARA PODRÀ SER MÉS INTENS LA PRÒXIMA SETMANA

Font Avamet

Gelades generalitzades tenim aquestes hores i és que podem dir que fa mooooooolt de fred. Quasi -13 a la rambla de Mariola o els -8 al Càmping donen fe que hem tingut una nit molt freda.

PREVISIONS

Hui serà un dia fred i les màximes serà difícil que superen els 12/13 °C a la costa. El sol lluirà i el vent encara podrà bufar fort al nord de Castelló amainant durant el dia. A la nit de nou es desplomaran els termòmetres deixant gelades generalitzades.

DEMÀ

Demà de matí de nou tindrem temperatures negatives a bona part del territori Valencià, però que aniran pujant, però de nou serà un dia fred on les màximes difícilment pujaran del 13/14 °C a la costa. El vent de ponent anirà reforçant-se a tot el territori I a últimes hores podrà bufar fort amb ràfegues de més de 90 km/h. La nuvolositat anirà en augment amb la proximitat d’un front que ens afectarà el dilluns.

DILLUNS

Dilluns dia molt  molest amb vent molt fort de ponent que podrà bufar fort amb ràfegues de més de 100 km/h. A més tindrem alguns ruixats fruit d’un front que ens creuarà i que podrà deixar alguna volva a les muntanyes de l’interior de València i Castelló. La nit de diumenge a dilluns no gelarà gràcies a la cobertura nuvolosa i al vent, però les màximes continuaran fredes.

DIMARTS

De nou tindrem un dia ventós, però afluixant un poc la intensitat, el sol serà el protagonista de la jornada i les temperatures de nou patiran una davallada i continuarà l’ambient molt fred.

DIMECRES

Continuarem amb sol i amb ambient fred.

EL 2021 POT ENTRAR AMB FRED MÉS INTENS

Segons les últimes actualitzacions dels models començarem el 2021 amb una entrada d’aire fred més potent i amb símptomes que poguera acabar amb més inestabilitat cap a la península ibèrica i per tant amb més neu, situació que aniré seguint per veure si qualla alguna situació de nevades cap a les nostres terres.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando