Per Nando

26/12/2020

EL 2021 PODRÍA COMENÇAR FORÇA INTERESSANT.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Els models hui veuen una tendència interessant a la península ibèrica per als inicis del 2021, amb una entrada d’aire fred més potent de la que tenim ara i amb una configuració que de situar-se bé les diferents peces podria portar nevades a moltes zones.

M’agrada repetir que parlem de tendències i és l’emoció de fer seguiment del què puga coures al nostre territori, per tant de moment anem seguint les diferents eixides dels models per veure si ens van modelitzant un inici d’any blanc????❄❄❄❄❄❄☃️☃️☃️☃️☃️.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando